Of Kaymakamı'ndan moral ziyareti

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerinde bulunarak moral vermeye çalıştı.  Bu tür ziyaretlerin hastalar ve ailelerine moral olduğunu ifade eden Sonel, “Ekibimi

Of Kaymakamı'ndan moral ziyareti

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Devlet Hastanesi’nde yatan hasta ve yakınlarını ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerinde bulunarak moral vermeye çalıştı.

 

Bu tür ziyaretlerin hastalar ve ailelerine moral olduğunu ifade eden Sonel, “Ekibimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz köy ziyaretlerinde ‘Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün Projesi’ kapsamında ilçemizde tespit ettirdiğimiz 585 engelli vatandaşlarımızı ziyaret ederek gönüllerini almaya çalışıyoruz.

 

Tedavi olabilecekleri tedavilerini yaptırıyoruz. Tedavi olamayacakların ise hayırseverlerimizin de destekleriyle ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. Bu vatandaşlarımızdan 95 tanesinin hiçbir sosyal güvencesi yoktu. Süratle onları sosyal güvenceye kavuşturduk. Araziye çıkarsanız her şeyi daha net görüyorsunuz ve ona göre ihtiyaçları daha kolay tespit ederek gerekeni süratle yapma imkanınız oluyor.

 

Yol yaparsınız bina yaparsınız ama bir yetim öksüzümüzün başını okşamazsanız, bir engellimizin ihtiyacını gidermezseniz, bir ihtiyaç sahibi vatandaşımızdan haberiniz olmazsa yaptığınızın hiçbir önemi olmaz” dedi.

 

İlçe Müftüsü, başhekim ve sağlık personelinin eşlik ettiği ziyaretlerden memnuniyetini dile getiren hasta ve hasta yakınları ise “Allah kendisinden razı olsun. Nerede karşımıza çıkacağı hiç belli değil. O artık bizden biri. Kendisini evladımız gibi görüyoruz” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel