Of- Çaykara yoluna dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki duyuruya göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 28-30. kilometreleri

Of- Çaykara yoluna dikkat!

Karayollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün internet sitesindeki duyuruya göre, Gazipaşa-Anamur yolunun 28-30. kilometreleri arasındaki Melleç mevkinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle yol, bugün 15. 00-16. 00 saatleri arasında ulaşıma kapatılacak.

Anadolu Otoyolunun Akıncılar Gişeleri ile Kızılcahamam Kavşağının 1-8. kilometreleri arasındaki İstanbul-Ankara istikametinde üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 10 Ekim'e kadar yol trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü ve kontrollü olarak, TEM Otoyolunun Gebze Köprülü Kavşağı-İzmit Doğu Kavşağı arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle 15 Kasım'a kadar Güney taşıma yolunda (İstanbul-Ankara istikameti) hafta içi 22. 00-07. 00, cumartesi günü 22. 00-11. 00, pazar günü ise 24. 00- 07. 00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılarak ulaşım D-100 yolundan sağlanacak.

Ankara çevre otoyolunun Eskişehir Kavşağı ile İncek Kavşağı arasında Eskişehir-İncek istikametindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 5 Ekim'e kadar ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak.

Bozüyük çevre yolunun 8-10. kilometreleri arasında yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle 28 Ekim'e kadar sol taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım sağ taşıma yolundan iki yönlü, Kastamonu-Çankırı il sınırı-Ilgaz yolunun 11-14. kilometreleri arasındaki Kazancıköy Köprüsünde yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak, Giresun-Trabzon yolunun 63. kilometresindeki Tirebolu ilçesi Güce Kavşağı mevkisinde yaya üstgeçidi montaj çalışmaları nedeniyle 15 Eylül'e kadar ulaşım tek şeritten kontrollü sağlanacak.

Kulu Kavşağı-Cihanbeyli yolunun ilk 61 kilometresinde üstyapı çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Salihli-Uşak yolunun 40-43. kilometreleri arasındaki Kula çıkışında asfaltlama çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kırşehir-Kayseri yolunun 13-48. kilometreleri arasındaki (Çalış-Kızılağıl) yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Ankara çevre otoyolunun Eskişehir Kavşağı ile İncek Kavşağı arasında Eskişehir-İncek istikametindeki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle 5 Ekim'e kadar ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanacak. İzmir-Turgutlu yolunun 39-44. kilometreleri arasında üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanıyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 13. kilometresindeki Cumapazarı mevkisinde köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

O-2 Otoyolunun Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Harp Akademileri Tüneli-Kavacık Kavşağı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü arasında orta refüjünde direk yenileme çalışmaları nedeniyle 21 Ekim'e kadar saat 23. 00-05. 00 arasında

(cumartesi-pazar günleri 10. 00'a kadar) bir şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Zonguldak-Ereğli yolunun 7-13. kilometreleri arasındaki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım ağır tonajlı araçlar için Zonguldak-Devrek-Mengen, diğer araçlar için ise Üniversite Hastanesi güzergahından sağlanıyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolunun 188-223. kilometreleri arasında bulunan Taşoluk, Ayran, Kızlaç ve Aslanlı tünellerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 15 Ekime kadar her iki yönde zaman zaman bazı şeritler trafiğe kapatılacağından sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Milas-Yatağan yolunun 4-19. kilometreleri arasındaki (Kozağaç ve Boğayokuşu ve Karaltı mevkileri) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle salı ve perşembe günleri 14. 00-16. 00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 33-87. kilometreleri arasında muhtelif kesimlerde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-19. 00 saatleri arasında yol aralıklarla ulaşıma kapatılıyor.

Zonguldak-Ereğli yolunun 54-56. kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15. 00-17. 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılıyor.

Of-Çaykara-Bayburt yolunun 35-44. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle 08. 00-18. 00 saatleri arası trafiğe kapatılarak küçük tonajlı araçlar için trafik Taşkıran-Demirli-Köknar istikametindeki servis yolundan sağlanacak.

Niksar-Reşadiye-Erzincan yolunun 49-52. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle 07. 00-12. 00 ile 13. 00-18. 00 saatleri arasında ulaşım 20 dakikalık aralıklarla kesilerek kontrollü sağlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel