Of Belediyesi Taksiler için ihale yapacak

 Of Belediyesi, ilçe merkezinde çeşitli mevkilerde taksi hizmeti veren duraklar için belirlenen 105 plakayı ihaleyle satacak. Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, ilçede çeşitli mevkilerde taksi hizmeti veren duraklar olduğunu belirtti. An

Of Belediyesi Taksiler için ihale yapacak

 

Of Belediyesi, ilçe merkezinde çeşitli mevkilerde taksi hizmeti veren duraklar için belirlenen 105 plakayı ihaleyle satacak.
 
Of Belediye Başkanı Murat Saral, yaptığı açıklamada, ilçede çeşitli mevkilerde taksi hizmeti veren duraklar olduğunu belirtti.
 
Ancak bu durakların hiçbirinin yasal olmadığını ifade eden Saral, "Çok dağınık vaziyette hizmet veren bu taksilerin yasal denetimi de yapılamıyordu. Belediye Meclisimizin almış olduğu kararla 6 nokta belirlendi. Bu altı noktada toplam 105 plaka tahsis edilecek. Bu sayede hem taksi hizmetleri denetim altına alınabilecek hem de yasal hale gelecek. Durak merkezleri için belirlenen noktalara modern tek tip kabinler yerleştirerek taksici esnafımıza daha kaliteli ortamda hizmet sunma imkanı vereceğiz" dedi.
 
Saral, ihalenin 27 Şubat'ta yapılacağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel