Of 'a yeni müftü

Müftü Mehmet Genç'in Kars Müftüsü olarak atanmasının ardından Kütahya Domaniç Müftüsü Recep Onat, Of Müftülüğü görevine getirildi.Of İmam Hatip Lisesi'nin 2. dönem mezunlarından olan Onat, Of'a gelerek görevine başladı. Of Din Görevlileri Derneği Başkanı

Of 'a yeni müftü

Müftü Mehmet Genç'in Kars Müftüsü olarak atanmasının ardından Kütahya Domaniç Müftüsü Recep Onat, Of Müftülüğü görevine getirildi.

Of İmam Hatip Lisesi'nin 2. dönem mezunlarından olan Onat, Of'a gelerek görevine başladı. Of Din Görevlileri Derneği Başkanı İsmail Küçükakyüz ve yöneticiler, müftülük personeli ve imam hatipler Onat'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
 
Onat, ziyarette yaptığı konuşmada, doğup büyüdüğü topraklarda hizmet verecek olmanın güzel bir duygu olduğunu ifade ederek, "Of'umuz ilmiyle, alimleriyle öne çıkan bir ilçemiz. Halkımızla ve personelimizle birliktelik içinde hizmetlerimizi yürüteceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel