Odun toplamaya gitti hayatını kaybetti

 Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı dağ köyünde yaşayan 44 yaşındaki Mustafa Öztürk, odun toplamak için gittiği dağda römorkun kayması sonucu traktörle römorkun arasında kalarak hayatını kaybetti.Kaza, bugün Alaplı ilçesine bağlı Bacaklı Yayla mevkiinde m

Odun toplamaya gitti hayatını kaybetti

 

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı dağ köyünde yaşayan 44 yaşındaki Mustafa Öztürk, odun toplamak için gittiği dağda römorkun kayması sonucu traktörle römorkun arasında kalarak hayatını kaybetti.

Kaza, bugün Alaplı ilçesine bağlı Bacaklı Yayla mevkiinde meydana geldi. 2 çocuk babası Mustafa Öztürk (44) odun toplamak için Gümeli beldesi Bacaklı Yayla mevkiine gitti. Öztürk, odunları yükledikten sonra, odunların kaymaması için zincirle sabitlemek istediği sırada römorkun kayması sonucu traktör ile römorkun arasında kalarak feci şekilde can verdi.

Çevre'de bulunan vatandaşlar Öztürk'ün yardımına koştu. Traktör ile römork arasında sıkışan Mustafa Öztürk'ü olay yerine gelen itfaiye ve sağlık görevlileri çıkarttı. Yapılan ilk incelemede ise Öztürk'ün olay yerinde öldüğü belirlendi. Yaşanan kazada hayatını kaybeden Öztürk'ün cesedi Alaplı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mustafa Öztürk'ün cenazesinin otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenilirken, Jandarma olayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel