O zaman o kaşkolu neden taktın?

Haber61/Haber ServisiAK Parti Trabzon Milletvekili 1. sıra adayı Süleyman Soylu Trabzon’da yine tartışma konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir seçim programında “2010-2011 sezonunun şampiyonu size göre kimdir?” sorusuna, “Ben buraya siyasetçi ola

O zaman o kaşkolu neden taktın?
Haber61/Haber Servisi

AK Parti Trabzon Milletvekili 1. sıra adayı Süleyman Soylu Trabzon’da yine tartışma konusu oldu. 

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir seçim programında “2010-2011 sezonunun şampiyonu size göre kimdir?” sorusuna, “Ben buraya siyasetçi olarak geldim. Sporla siyaseti karıştırmayalım.” diyerek cevap vermesi bordo mavili taraftarların sert eleştirilerine neden oldu. Gerek telefonla gerek mesaj yoluyla gerekse de sosyal medyadan seslerini duyurmaya çalışan Trabzonspor taraftarları, capslar paylaşmaya başladı. Hazırladıkları mesaj dolu capslardan bir tanesinde, “Bizde soruyoruz; Sporla siyaseti karıştırmayalım diyen adam Trabzonspor’un kaşkolunu niye boynuna takar? Hemde kendi partisinin milletvekili tanıtım töreninde…”

Daha önce de Süleyman Soylu’nun Trabzon’da oy kullanamayacak olması ve Fenerbahçe kongre üyesi olması eleştiri konusu olmuş ve “Fenerbahçe kongre üyeliğinden istifa et” çağrılarına kayıtsız kalmıştı. 

 
Öte yandan bu mesajla ilgili Trabzon’daki gazetelerde hiçbir haberin çıkmaması da dikkat çekti. 
 
Süleyman Soylu’ya sosyal medyadan gelen mesajlardan bazıları;
 
 EMRE USTA @suleymansoylu
aday şehrin takıma şampiyon demiyen birisi 
 EMRE USTA @suleymansoylu
madem fenerlisin Trabzonspor atkısını niye takıyorsun..... neden istanbuldan aday olmadın merak ediyorum
 
 Migonof @migonof
Süleyman Soylu'ya emanet olun ! Paranızı biletinizi yemeğinizi alsın sonra onun gösterdiği hedefe koşun ! 2010-11 mi amaan boşver
 
TonyaliULAN
@suleymansoylu babaocağin kadikoy degilmiydi?
soy.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel