O otobüsü Trabzon'a sokmadılar

Rize'de bin 10 paket kaçak sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Fındıklı ilçesi Sümer köyü mevkisinde yapılan yol kontrol çalışmalarında, Artvin'den Trabzon'a gitmekte olan bir yolcu firmasına ait otobüste arama y

O otobüsü Trabzon'a sokmadılar

Rize'de bin 10 paket kaçak sigara ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Fındıklı ilçesi Sümer köyü mevkisinde yapılan yol kontrol çalışmalarında, Artvin'den Trabzon'a gitmekte olan bir yolcu firmasına ait otobüste arama yapıldı.

Aramada otobüsün bagajında, Gürcistan uyruklu yolcu E.Z'ye ait olduğu belirlenen değişik markalarda 510 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bir başka yolcu otobüsünde yapılan aramada ise yine Gürcistan uyruklu J.K'ya ait olduğu tespit edilen 600 paket kaçak sigara ele geçirildi. E.Z. ve J.K. hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler