O olayda şok bir gelişme daha!

Trabzon’da 16 ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve bulunamayan Süleyman Demir’in, eşi Ümmühan (49) ve oğlu Hızır Demir’den (30) 5 gündür haber alınamadığı açıklandıTrabzon'un Akçaabat İlçesi Uçarsu Köyü’nde 13 Ağustos 2011 tarihinde Süleyman

O olayda şok bir gelişme daha!


Trabzon’da 16 ay önce esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan ve bulunamayan Süleyman Demir’in, eşi Ümmühan (49) ve oğlu Hızır Demir’den (30) 5 gündür haber alınamadığı açıklandı

Trabzon'un Akçaabat İlçesi Uçarsu Köyü’nde 13 Ağustos 2011 tarihinde Süleyman Demir (48), kayboldu. Güvenlik güçlerinin aramalarına rağmen, aile içinde yaşanan sorunlar iddiasıyla öldürüldüğü iddia edilen 3 çocuk babası Demir’e ulaşılamadı. Bazı televizyon programlarında Süleyman Demir’in ağabey ve kardeşleri tarafından suçlanan ve ölümünden sorumlu tutulan eşi Ümmühan Demir (49) ile oğlu Hızır Demir de (30) 5 gün önce baba Demir gibi ortadan kayboldu.

‘ADLİ TIP SONUCU BEKLENİYORDU’

16 ay önce kardeşi kaybolan İsmail Demir “Ağabeyim nerdeyse 2 yıldır kayıp. Her yerde arandı ama bulunamadı. Trabzon ve çevre illerde ceset bulunduğunda acaba o mu diye düşünür hale geldik. Bu olayın çözülmesini beklerken, ağabeyimin oğlu ve eşi kayboldu. Yetkililere haber verdik araştırılıyor” dedi. Süleyman Demir’in diğer kardeşi Temel Demir ise kaybolan anne ve oğlunun kaçmış olabileceğini iddia ederek, “Ağabeyimin kaybolmasından sonra gözler hep onların üzerindeydi. Savcılık köyde ormanlık alanda kemik kırıntıları bulmuştu. Adli tıp sonuçları bekleniyordu. Bu durumun onları tedirgin ettiğini ağabeyimin olayının çözüleceğini düşündükleri için ortadan kaybolduklarını düşünüyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel