O ilçe başkanı açıkladı!

AK Parti Düzköy’de seçimi kaybetmesinin sorumlusunu ararken, İlçe Başkanı Mehmet Atmaca, seçimin riskli olduğunu bildiklerini söyledi. Bizim de hatalarımız ve noksanlarımız muhakkak olmuştur. Bunları oturup konuşmak yerine eksiklerimizi gidermek yerine ba

O ilçe başkanı açıkladı!
AK Parti Düzköy’de seçimi kaybetmesinin sorumlusunu ararken, İlçe Başkanı Mehmet Atmaca, seçimin riskli olduğunu bildiklerini söyledi.
 
Bizim de hatalarımız ve noksanlarımız muhakkak olmuştur. Bunları oturup konuşmak yerine eksiklerimizi gidermek yerine başka tip tavır ve davranışlar doğru değildir’ dedi. Atmaca yazılı açıklamasında şöyle dedi:
 
‘Dün eski belediye başkanımız Salih Bakal beyin basına vermiş olduğu açıklamalardan dolayı son derece üzüntü duyduğumu belirtmek isterim. Kamuoyunun  malumu olduğu üzere Düzköy ilçemiz riskli seçim bölgelerinden biriydi ve risk tarafı ağır basarak seçimi kaybettik ve sonuçtan derin üzüntü duyduk. Ama bizler inançlı insanlar olarak her şeyin cenabı ALLAH’ın takdiri o olduğuna ve nasip olduğunu kabullenen insanlarız. Bu sonuç itibariyle seçmenimizin iradesine saygı duyuyor, başta Düzköy halkı olmak üzere herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.
 
Beklenen ve yapılması gereken, kaybedince oy veren ve vermeyen herkese teşekkür edip helallik almaktır. Sağa sola çamur atmak, sosyal medya üzerinden hakaret etmeye kimsenin hakkı yoktur ve büyük bir çirkinliktir. Sadece bu hareket tarzı seçimin niçin kaybedildiğine dair ip uçları vermektedir.  Bir önceki dönem seçim kazanıldığında kimse teşkilata teşekkür etmedi. Seçim birileri tarafından kazanılmıştı. Kaybedince faturayı başka adreslere kesmek büyüklerin ve yöneticilerin vasfı değildir. Bizim de hatalarımız ve noksanlarımız muhakkak olmuştur.
 
Bunları oturup konuşmak yerine eksiklerimizi gidermek yerine başka tip tavır ve davranışlar doğru değildir. Biz teşkilat olarak hiçbir makam ve mevki beklemeden Düzköy halkının hizmetkarı olmaya devam edeceğiz. Bütün halkımıza saygılarımı sunuyorum. Büyüklük seçmenin iradesine saygı duymak ve içine sindirmektir. Herkes nerede hata yapıldığını irdelemeli ve nerede hata noksan yaptım diye kendine sormalıdır. Herkese saygı ve sevgi duymalı. Kimseye yukarıdan bakmamalı ve hiç kimsenin içinden geçenleri okuyor gibi hareket etmemelidir. Saygılarımla.’

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler