O çukur geçici olsada kapatıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinde bulunan çukur geçici olsada kapatıldı.Haber61.net'e vatandaşların şikayeti ile gündeme gelen ve yaya kaldırımının tam ortasında bulunan ç

O çukur geçici olsada kapatıldı

Karadeniz Teknik Üniversitesi ile Trabzon'un en işlek Alışveriş merkezleri arasındaki köprü üzerindeki yaya geçidinde bulunan çukur geçici olsada kapatıldı.

Haber61.net'e vatandaşların şikayeti ile gündeme gelen ve yaya kaldırımının tam ortasında bulunan çukur Trabzon Belediyesi tarafından geçici olarak kum ile doldurularak kapatıldı.

haber61.net'e vatandaşların şikayeti ile gündeme gelen ve daha sonra yazarımız Tanju Akıncıoğlu'nun da köşesinde yer vererek "Vay Trabzon'un haline" başlıklı yazısı ile eleştirdiği yaya kaldırımının tam ortasında bulunan çukur un yeniden tehlike arzeder hale gelmemesi için karayollarının ilgisini bekliyor.

Trabzon Belediye Başkan yardımcısı Osman Necip Sevinç kendi alanları içinde olmamasına ve bu nedenle kalıcı bir çalışma yapma imkanına sahip olmadıklarını söyleyerek geçici de olsa müdahalede bulunarak çeşitli yaralanma ve ayak kırılmalarına neden olabilecek çukuru kapattı.

Kum ile de olsa kapatılan çukur kısa bir sürede olsa artık tehlike arzetmeyecek. Ancak, olayın kalıcı olarak ortadan kaldırılabilmesi için Karayollarının gerekli hassasiyeti ne zaman göstereceği merak konusu oldu.

Karayollarının yetki alanı içerisinde bulunan alanda orada tehlike arzeden kapağı ısrarla yerine takmaması merak konusu olurken Türkiye'yi yollarla ören bu kurumun bu küçük ayrıntıyı neden ısrarla ihmal etmeye devam ettiği ise merakla bekleniyor.

haber61.net olarak vatandaşların kaza ile sonuçlanabilecek bu çukuru yetki alanı içerisinde olmamasına ve bu yüzden kalıcı çalışma yapamamasına rağmen geçicide olsada önlem alan Trabzon Belediye Başkan yardımcısı Osman Necip Seviç'e Trabzon halkı adına teşekkür ederiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel