O çocuklar Trabzon'a geliyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfın'dan yardım alan şehit ve gazi çocuklarının geleneksel Türkiye gezisinin, bu yıl Kuzey Anadolu ve Karadeniz illerini kapsayacak şekilde p

O çocuklar Trabzon'a geliyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfın'dan yardım alan şehit ve gazi çocuklarının geleneksel Türkiye gezisinin, bu yıl Kuzey Anadolu ve Karadeniz illerini kapsayacak şekilde planlandığı belirtildi.

Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü emekli Tümgeneral Salih Güloğlu başkanlığındaki yaklaşık 80 kişilik gezi kurulunun, 20 Temmuz'da Trabzon'a geleceği ifade edilen açıklamada, kentin tarihi ve turistik alanlarını gezecek olan şehit ve gazı çocuklarının, KTÜ Sahil Tesisleri Öğrenci Evinde KTÜ Rektörlüğünce ağırlanacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler