O cinayetin üçüncü zanlısı da Karadeniz'de yakalandı

72 yaşındaki Yahudi işadamı Jak Levi'nin öldürülmesinin ardından 3. zanlı Hopa'da yakalandı

O cinayetin üçüncü zanlısı da Karadeniz'de yakalandı
 İstanbul Kadıköy'de bıçaklanarak öldürülen 72 yaşındaki Yahudi işadamı Jak Levi cinayetinin son şüphelisi 41 yaşındaki Paala Jıkia, Hopa'dan tekneyle Gürcistan’a kaçmak isterken jandarma ekiplerince yakalandı.

Gürcistan uyruklu olan olayın şüphelisi Paala Jıkia’nın, daha önce Trabzon'da yakalanan 2 Gürcü şüpheli gibi ülkesine geçmek isteyebileceğini dikkate alan Hopa Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sarp Sınır Kapısı ve ilçe genelinde önlem aldı. Bu sırada gelen bir istihbaratı değerlendiren jandarma, şüpheli Paala Jıkia’yı, Kemalpaşa Beldesi Balıkçı Barınağı’nda kiraladığı kayıkla Gürcistan’a geçmek isterken yakaladı. Gözaltına alınan Paala Jıkia, İstanbul’a gönderildi.

DİĞER 2 ŞÜPHELİ OTOBÜSTE YAKALANDI

Kadıköy, Caddebostan, Çamfıstığı Sokak'ta yaşadığı evinde bıçaklanarak öldürülen Yahudi işadamı Jak Levi'nin cinayet şüphelilerinden Shalva Tchurgulashvılı ile eşi Ekatarina Vardanıdze, 16 Ocak tarihinde gece saat 01.00 sıralarında Trabzon’un Akyazı mevkisinde, Karadeniz Sahil Yolu üzerinde durdurulan İstanbul– Tiflis yolcu otobüsünde yakalanmıştı. Gürcü çiftin üzerinde ve valizlerinde yapılan aramalarda öldürülen Yahudi işadamına ait eşyalar, 2.60 gram eroin, 2 matkap, tornavida, 2 bin 300 euro ve 6 bin 600 lira ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler