O başkan Trabzon'a veda ediyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul’un veda ziyaretinde yaptığı konuşmada, her iki kurumun ortak paydasının mükellefler olduğunu belirterek üyelerin sorunların çözümünde verdiği desteğe teşekkür

O başkan Trabzon'a veda ediyor!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul’un veda ziyaretinde yaptığı konuşmada, her iki kurumun ortak paydasının mükellefler olduğunu belirterek üyelerin sorunların çözümünde verdiği desteğe teşekkür etti.

Trabzon Vergi Dairesi Başkanı Zeki Yumbul, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine veda ziyaretinde bulundu.  Aslen Samsunlu olduğunu, çocukluğunun bu kentte geçtiğini ifade eden Yumbul, 21 yıllık Trabzon hizmetinin ardından Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı’na tayin olduğunu söyledi. Yumbul,  Trabzon’da 12 yıl vergi denetmenliği, 5.5 yıl gurup müdürlüğü ve 3.5 yıl da vergi dairesi başkanlığı yaptığını anımsattı. 

Trabzon’un kurum için ve Türkiye için çok önemli bir şehir olduğunu ifade eden Yumbul, “29 Vergi Dairesi Başkanlığımız var. Başkanlığımız için önemli bir şehir. Görev süresi içerisinde vergi kanunları adaleti ve vergi kanunlarını gözeterek uygulamaya çalıştık. Mükellef haklarını esas alarak, genel memnuniyetini esas alarak görev yapmaya çalıştık. Başkanlığımızın Trabzon’da ki çalışanlarının yaş ortalaması biraz yüksek. Yeni gençlerin katılımı ile biraz daha ivme kazanabileceğini düşünüyorum. Bu konuda yeni personel takviyesi sözünü aldık. Burada güçlü bir idareci kadromuz var. Genç personel ile takviye edildiğinde güzel bir çalışma süreci olacağını düşünüyoruz.”

Vergi Dairesi Başkanlığı ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın ortak paydasında olan çalışmalarda uyumlu bir dönem geçirildiğini vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, diyalog ve görüşme içerisinde sorunları olan üyelerimize yardımcı olunduğunu kaydetti. Vergi Dairesi Başkanlığı dönemindeki uyumlu çalışma için Yumbul’a teşekkür eden Hacısalihoğlu, “Trabzon’da olduğu gibi Samsun’da da başarılı olacağınızı düşünüyoruz.” dedi. Hacısalihoğlu, özellikle ortak çalışma komisyonlarından biri olan takdir komisyonuna odadan seçilen temsilciler ile çok başarılı hizmetler verildiğini dile getirdi.

Hacısalihoğlu, Yumbul’a Trabzon’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek el sanatı telkâri sundu. Hacısalihoğlu ve Yumbul, beraberinde TTSO Meclis Başkan Yardımcıları İbrahim Nalbant, Adnan Sağlam,  TVDB Gurup Müdürü Fahrettin Üçüncü, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Nevzat Özer, Emanullah Tüfekçioğlu ve Genel Sekreter Hakan Gürhan ile anı fotoğrafı çekildiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler