Nusret Er'den en acı istek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara ilçesi Karaçam Köyü Kavlatan mevkiinde Cumartesi günü meydana gelen çığ felaketinde 5 işçi kar altında kalarak hayatını kaybetmişti. Hayatlarını kaybeden işçilerden Nusret Er’in şantiyeden çıkmadan önce ; yemek

Nusret Er'den en acı istek

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Çaykara ilçesi Karaçam Köyü Kavlatan mevkiinde Cumartesi günü meydana gelen çığ felaketinde 5 işçi kar altında kalarak hayatını kaybetmişti. Hayatlarını kaybeden işçilerden Nusret Er’in şantiyeden çıkmadan önce ; yemekhaneye giderek arkadaşları için aşçıdan son bir istekte bulunduğu öğrenildi.

Aşçıya giden Er, “ Ben pilavı sevmem ama vardiyadaki arkadaşlarım çok seviyor. Onları kırma akşam pilavı yapda yesinler. İçimde bir tuhaflık var sanki bir şey olacak. Herkes hakkını helal etsin.”diyerek şantiyeden çıkarak çığın meydana geldiği HES Tüneline gitti. Saat 13:00’da çığ altında kalarak hayatını kaybetti.

Talihsiz işçilerde Nusret Er’in aramalar sırasında cansız olarak ilk ulaşılan işçiydi. Er evli ve iki çocuk babasıydı 

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel