Nurettin Özgenç İsrail saldırılarını kınadı

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler DerneğiÖzgenç, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in dün Gazze'ye yönelik başlattığı operasyonda aralarında hükümet binası ile güvenlik güçlerine ait binaların da yer aldığı 80'den fazla hedefe hava saldırısı düzenleye

Nurettin Özgenç İsrail saldırılarını kınadı

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği

Özgenç, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in dün Gazze'ye yönelik başlattığı operasyonda aralarında hükümet binası ile güvenlik güçlerine ait binaların da yer aldığı 80'den fazla hedefe hava saldırısı düzenleyerek aralarında 3 çocuk, 1 bebek, 1 kadın ile bir yaşlı kişinin de olduğu 11 kişinin ölümüne, 94'ünün de yaralanmasına yol açtığını belirtti.
 
İsrail'in, Muharrem ayının arifesinde Gazze'ye saldırıp masum Gazze halkına karşı giriştiği şiddetin hiçbir mazeret ve gerekçesi olmadığını ifade eden Özgenç, şunları kaydetti:
 
"İsrail'in bu vahşi tutumunu esefle kınıyor ve Gazze'nin topraklarını savunma hakkını destekliyoruz. İsrail'in saldırılarının durdurulması gerekir. Bu alçakça eylemi bir an önce durdurması için BM'ye çağrı yapıyoruz. Gazze'nin kendisini savunma hakkını gönülden destekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler