Numune'de Cumartesi mesaisi

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 3 hafta önce Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek cumartesi günleri de poliklinik hizmeti vermeye başlarken, 3 haftalık süre içersinde bin 600 hastaya hizmet verdi.15 branşta, 38 hekim ile hizmet veren hastane

Numune'de Cumartesi mesaisi

Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 3 hafta önce Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek cumartesi günleri de poliklinik hizmeti vermeye başlarken, 3 haftalık süre içersinde bin 600 hastaya hizmet verdi.

15 branşta, 38 hekim ile hizmet veren hastanede 3 cumartesi günü mesai süresinde 31 ameliyat gerçekleştirildi. İlk hafta 377, ikinci hafta 623, üçüncü haftada 653 kişi olmak üzere toplam bin 653 hastaya poliklinik hizmeti verilirken 86 hastaya endoskopi hizmeti verildi.

Hastanede normal günlerde verilen hizmetlerin hafta sonu mesaisinde de verildiği belirtilirken, çalışma saatleri içinde doktora gitmekte zorluk çektiklerini ifade eden vatandaşlar, bu uygulama ile rahatladıklarını belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel