Nişanlısı evli çıktı

Çarşıbaşı ilçe nüfusuna kayıtlı olan, Akçaabat ilçesinde ikamet eden Mustafa Kocamış, eşinin ölmesi üzerine evlenmek istedi. Yetim kalan iki çocuğuna anne, kendisine de hayat arkadaşı arayan adam bir tanıdığı tarafından para karşılığı N.A. isimli bir baya

Nişanlısı evli çıktı
Çarşıbaşı ilçe nüfusuna kayıtlı olan, Akçaabat ilçesinde ikamet eden Mustafa Kocamış, eşinin ölmesi üzerine evlenmek istedi. Yetim kalan iki çocuğuna anne, kendisine de hayat arkadaşı arayan adam bir tanıdığı tarafından para karşılığı N.A. isimli bir bayanla tanıştırıldı. N.A. ile 8 ay nişanlı kaldığını öne süren Mustafa Kocamış, bu süre zarfında 28 yaşındaki kadının kredi kartlarına olan borçlarını ödediğini, kendisine 4 bin TL para verdiğini, kendi kredi kartlarının ise N.A. tarafından kullanıldığını iddia etti.
 
N.A.’nın eşinin öldüğünün kendisine bildirildiğini söyleyen ancak öldü denilen şahsın Trabzon’da yaşadığını öğrenen Kocamış, N.A.’nın "Eski eşimle boşanıp seninle evleneceğim. Bize boşanma avukatı tut" denilmesi üzerine avukat tutmak için yardım ettiğini öne sürdü. İşin içinden çıkamayan Mustafa Kocamış, evlenmekten vazgeçti. N.A’dan ayrılmak isteyince de bu kez araya genç kadının ağabeyleri A., M. ve A. G. girdi. "Ayrılamazsın diyerek benden haraç istediler. Altınların bir bölümünü iade ettiler. 10 bin TL’lik altın yaptım. 15 bin TL’lik masrafım oldu. İki çocuğumla beni öldürmekle tehdit ettiler. Paralarımı yediler. Sokağa çıkamaz oldum" diyen Kocamış, Akçaabat Adliyesine giderek suç duyurusunda bulundu. 
 
N.A. isimli kadın ise kısa süre önce kayalıklara çıkarak nikahsız yaşadığı eşinden olma 3 yaşındaki kızının kendisine gösterilmediği gerekçesiyle intihar girişiminde bulunan B.A.’nın nikahlı eşi çıktı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel