Niksar'da Trabzonspor Ormanı

İlçeye bağlı Kapıağzı köyü İstanbul-Erzurum karayolunda Tokat İl Özel İdaresi, Niksar Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ile Trabzonspor Kulübü'nün işbirliğiyle kurulan ormanın açılış töreninde konuşan Gaziantep'in Şahinbey ilçesine tayini çıkan Niksar

Niksar'da Trabzonspor Ormanı

İlçeye bağlı Kapıağzı köyü İstanbul-Erzurum karayolunda Tokat İl Özel İdaresi, Niksar Kaymakamlığı, Orman İşletme Müdürlüğü ile Trabzonspor Kulübü'nün işbirliğiyle kurulan ormanın açılış töreninde konuşan Gaziantep'in Şahinbey ilçesine tayini çıkan Niksar Kaymakamı Uğur Turan, Trabzonspor taraftarı olduğunu belirtti.

Bordo-mavili renklere gönül verdiğini ifade eden Turan, "Bu renklere sevdalıyım. Bu renklere sevdalılara sevdalıyım. Biz bu ülkenin tüm renklerini seviyoruz. Biz bu ülkenin kırmızı beyaz renklerine aşığız" dedi.

Turan, gıda ormanın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, ormanın Trabzonspor'a, Niksar'a ve Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi.

Trabzonspor İdari Koordinatörü Cahit Erdem ise karayollarıyla görüşerek uygunsa yol kenarına Trabzonspor tabelası ve oturup çay içilebilecek bir ortam hazırlama sözü verdi.

Gıda ormanı hakkında bilgi veren Niksar Orman İşletme Müdürü İlhan Yazıcı ise 85 dekarlık alanda kurulan gıda ormanına bin ceviz, 4 bin badem, 3 bin alıç, 2 bin 500 Ahlat, 5 bin akasya, 500 kızılcık ve 10 bin fıstık çamı dikildiğini kaydetti.

Konuşmaların ardından Trabzonspor yöneticileri, Turan ile Yenihan'a plaket ve forma hediye etti.

Kaymakam Turan ise Cahit Erdem'e Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e verilmek üzere Trabzonspor'un Niksar Prof. Dr. Mustafa Erol Turaçlı Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu'nun donatılmasındaki desteklerinden dolayı teşekkür belgesi taktim etti.

Fidan dikimiyle sona eren törene Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ömer Kemerkaya, Trabzonspor'un eski futbolcusu Mehmet Köroğlu, Trabzon Belediyesi Kültür Müdürü Saadettin Önsel, Tokat Karadeniz Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Enver Gervan, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın ve TEMA Niksar Temsilcisi Tahsin Çamkerten ile Trabzonspor taraftarları katıldı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler