Nijeryalı işadamları Karadeniz'de

 Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Altıntaş, üç günlük incelemeler için davet ettikleri Nijeryalı işadamlarının bölgede üretim ve yatırım için önemli görüşmeler yaptıklarını söyledi. Ahmet Altıntaş, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)'

Nijeryalı işadamları Karadeniz'de

 

Karadeniz İşadamları Derneği (KARGİD) Başkanı Ahmet Altıntaş, üç günlük incelemeler için davet ettikleri Nijeryalı işadamlarının bölgede üretim ve yatırım için önemli görüşmeler yaptıklarını söyledi.

 

Ahmet Altıntaş, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA)'nın 'Doğrudan Faaliyet Desteği' kapsamında Trabzon'a davet ettikleri Nijeryalı işadamlarının geçtiğimiz günlerde Trabzon, Ordu ve Giresun'da bazı ziyaret ve temaslarda bulunduğunu hatırlattı. Misafir işadamlarını bölgenin önemli üretim ve yatırımcılarıyla ikili iş görüşmeleri yaptıklarını anlatan Altıntaş, "Nijerya ve bölgemiz arasındaki ticaretin arttırılması amacıyla bir araya gelen iş adamları, iş gücünü artırmak, yeni pazarlara açılmak adına görüşmelerde bulundu. Görüşmeler sonucunda çeşitli konularda iş ortaklığı yapılabileceği kanaati oluştu." dedi.

 

Altıntaş, bu tür gezilerin karşılıklı yapıldığı taktirde daha verimli olduğunu vurguladı. Altıntaş, KARGİD olarak kendilerinin de Nijerya'ya bir gezi düzenleyebileceklerini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel