Nemlioğlu konağı çürümeye mi terk edildi?

Trabzon’un  muhteşem tarihi yapıtlarından Nemlioğlu konağı çürümeye  terk edildiTrabzon’un  tarihi dokularında Nemlioğlu konağı çürümeye yüz tuttu. Bir zamanlar KTÜ İİBF Fakültei olarak hizmet veren  İMKB Anadolu Meslek ve Kız Meslik lisesi olarak hizmet

Nemlioğlu konağı çürümeye mi terk edildi?

Trabzon’un  muhteşem tarihi yapıtlarından Nemlioğlu konağı çürümeye  terk edildi

Trabzon’un  tarihi dokularında Nemlioğlu konağı çürümeye yüz tuttu. Bir zamanlar KTÜ İİBF Fakültei olarak hizmet veren  İMKB Anadolu Meslek ve Kız Meslik lisesi olarak hizmet veren Tarihi Nemliioğlu konağı ilgilisizlik ve bakımsızlık nedeniyle adeta cürümeye terk edildi .

nemioglu-konagi---copy.jpg

Tavanında tahtaları çürümeye yüz tutan dış cephesinde bozulmalar meydana gelen ve çerceveler harap halde ki tarihi konak bakımsız görüntüsüyle üzüntü veriyor.

İlgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle  harabeye dönüşmek üzere olan tarihi Nemlioğlu konağı  ilgi beklerken  Tarihine sahip çıkmakla övünen  yetkililer ise sanki konağın yıkılmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel