Neden Trabzon'a gelmedi

AK Parti ve CHP genel Başkanları Trabzon'a gelerek miting düzenledi. MHP genel Başkanı Trabzon'a gelmeyince bir anda gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi. Bahçeli'nin Trabzon'a gelmeyişinin MHP Trabzon İl Başkanı ve MHP Genel Başkan yardımcısı nasıl değerlen

Neden Trabzon'a gelmedi

AK Parti ve CHP genel Başkanları Trabzon'a gelerek miting düzenledi. MHP genel Başkanı Trabzon'a gelmeyince bir anda gözler Devlet Bahçeli'ye çevrildi. Bahçeli'nin Trabzon'a gelmeyişinin MHP Trabzon İl Başkanı ve MHP Genel Başkan yardımcısı nasıl değerlendirdi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Trabzon’daki mitinge katılmamasına eleştiriler gelirken, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, bu eleştirilere cevap verdi. Demeli, “Samimiyetimle söylüyorum. Ben Gümüşhane’deki mitinge gittim, Sayın Genel Başkanımızı bizzat miting davet ettim. Bana aynen şöyle dedi. ‘Sayın Başkan ben size güveniyorum.

Trabzon il teşkilatına güveniyorum. Sayın Koray Aydın’a çok güveniyorum. Benim gelmemle çok farklı bir miting olmayacaktır. Benim size sonsuz güvenim var. Bu miting siz çok güzel yaparsınız. Programım çok dolu. Bana anlayış gösterin’ dedi. Biz de kendisine teşekkür ettik. Kesinlikle bir art niyet yoktur. Her konuda bize söylenen bir şey var. Genel Merkez bize, ‘Her yaptığımızın altına imza atarız’ dedi. Aynen de öyle oluyor.

Teşkilatımıza güven tam. Mitingimiz son derece görkemli oldu, şölen havası içinde oldu. Ama AKP bunu bozmaya çalıştı. Terbiyesiz birisi mitingin havasını bozmaya çalıştı. Onlardan ne AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar’ın ne de Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın bundan haberi olmamıştır. Haberleri olsaydı zaten her ikisi de benden önce müdahale ederlerdi. Ben onlara da güveniyorum” dedi.

Türkeş'e göre neden gelmedi - Diğer Sayfa'da -

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, partisinin Trabzon seçim çalışmalarına destek vermek için dün geldiği Trabzon’da basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplandıran Türkeş, soru üzerine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Trabzon’da neden miting yapmadığını söyledi. Bahçeli’nin Trabzon’da miting yapamamasının programla ilgili olduğunu söyleyen Türkeş Koray Aydın’ı işaret etti.

Türkeş şöyle konuştu. “Devlet Bahçeli’nin buraya gelmemesi tamamen programla alakalı. Zaten biz Trabzon’da miting yaptık. Koray Bey eskiden beri bizimle olan deneyimli siyasetçi arkadaşımızdır. Hem de Trabzon milletvekili. Burada çok güzel bir miting oldu. Bugün de ben geldim. Mitingleri zaten ender yapıyoruz. Genel Başkan’ımızın çalışmaları daha çok ilçe ziyaretleri tarzında yapılıyor. Bizim burada Hüseyin Bey’e de, Osman Bey’e de desteğimiz tam. Onlar da burada iyi netice alacak. Biz buna inanıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler