Neden bayrak taşıyorsun

 Bingöl’deki patlamada şehit olan Trabzonlu polis memuru Ümit Yıldırım’ın naaşının Trabzon havalimanına geldiği sırada apronda şahidi bekleyenler arasında çıkan arbedede linç edilmek istenen Nursen Yetimoğlu Haber61.net konuştu.Şehit cenazelerinde çok duy

Neden bayrak taşıyorsun

 

Bingöl’deki patlamada şehit olan Trabzonlu polis memuru Ümit Yıldırım’ın naaşının Trabzon havalimanına geldiği sırada apronda şahidi bekleyenler arasında çıkan arbedede linç edilmek istenen Nursen Yetimoğlu Haber61.net konuştu.

Şehit cenazelerinde çok duygulandığını söyleyen Yetimoğlu, “ Şehidin tabutunu karşımda görünce bir an duygulandım. Çantamdan Türk Bayrağını çıkararak yeter artık şehit istemiyoruz diye seslendim tam burada biri bana dönerek ne yapmak istiyorsun sen dedi. Bende ona yanlış anladınız dedim bayrağı çantama koyarken ne oldu anlamadan oradan biri bana şamar attı. Ortalık karıştı.”dedi.

video.20120917183616.jpg

Her gün şehit sayısının artmasına çok üzüldüğünü söyleyen Yetimoğlu, “ 450 teröristi serbest bırakanlara sesleniyorum her günümüz şehit olmaya başladı. Bugün beni darp ettiler darp edenler beni yanlış anlayan şehit aileleri benim üzerime yürüdü. Canları yanmış normal bir durum. Fakat sonrasında gelişen olay beni çok üzdü. Bana neden çantanda Türk bayrağı taşıyorsun sen provokatör müsün? demeleri   beni çok üzdü. Ben ailesinde şehit vermiş ve astsubay bir babanın kızıyım.”şeklinde konuştu.

Türk bayrağını taşımaktan gurur duyduğunu söyleyen Yetimoğlu hayatımın sonuna kadar yanımda Türk bayrağı taşıyacağım söyledi.

450.20120917183406.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel