"Ne Tonya'ya ne de Trabzon'a zarar vermez"

AK Parti Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu: ''O fabrika bölgenin iş sahası olacak''AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Tonya ilçesine kurulması planlanan çimento fabrikasının, bölgenin iş sahası olacağını söyledi.      Bıyıklıoğlu, Trabzon'un

"Ne Tonya'ya ne de Trabzon'a zarar vermez"

AK Parti Trabzon Milletvekili Bıyıklıoğlu: ''O fabrika bölgenin iş sahası olacak''

AK Parti Trabzon Milletvekili Aydın Bıyıklıoğlu, Tonya ilçesine kurulması planlanan çimento fabrikasının, bölgenin iş sahası olacağını söyledi. 
     
Bıyıklıoğlu, Trabzon'un menfaatine olacak her türlü karara sonuna kadar destek vereceğini belirtti. 
     
Gençlerin iş istediğini, bir çok kişinin iş bulamadığı için bölgeden göç etmek zorunda kaldığını ifade eden Bıyıklıoğlu, ''İş sahası apaçık ortada. Tonya'da çimento rezervi var. Trabzon'un şehrin göbeğindeki çimento fabrikası Trabzon'u kirletmedi de Tonya'nın dağındaki fabrika mı Tonya'yı kirletecek- Hem o fabrikada son teknoloji sistemler kullanılacak. Çevreyi zerre kadar kirletmeyecek'' dedi. 
     
Her türlü yatırımı sonuna kadar desteklediğini kaydeden Bıyıklıoğlu, ''O fabrika bölgenin iş sahası olacak. Bölgenin lokomotifi olacak. Büyüyüp ilerilere gitmeniz için müteşebbis ruhlu olmak zorundasınız. İşe profesyonel olarak sahip çıkıp bu ruhu artırmalıyız ki ülkemiz kazansın, bölgemizin insanı kazansın. Tonya'daki çimento rezervi de ne Tonya'ya, ne de Trabzon'a zarar vermez. Aksine bölgeye çok büyük katkısı ve faydası olur'' diye konuştu. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel