Ne parasını ne de ÇAKILINI ALABİLDİ

 Trabzon’un Araklı İlçesi Taşönü Köyü Muhtarı Kemal Kılıç, İl Özel İdaresi’ne başvurarak, içme suyu projesi sebebiyle bozulan yollar için çakıl almak istediğini belirtti. Muhtarın müracaatına Özel İdare, “DSİ’ye 630 TL harç parası yatır çakılı verelim” de

Ne parasını ne de ÇAKILINI ALABİLDİ

 

Trabzon’un Araklı İlçesi Taşönü Köyü Muhtarı Kemal Kılıç, İl Özel İdaresi’ne başvurarak, içme suyu projesi sebebiyle bozulan yollar için çakıl almak istediğini belirtti. Muhtarın müracaatına Özel İdare, “DSİ’ye 630 TL harç parası yatır çakılı verelim” dedi. Parayı DSİ’ye yatıran ve makbuzu İl Özel İdareye teslim eden Muhtar Kılıç’a bu kez de çakılın kendisine verilmesi için keşif yapılması gerektiği söylendi.
 
MAĞDUR OLDUK
Ne yatırdığı parayı ne de çakılı alabilen Muhtar Kılıç, “Yollarımı bozdular. Çakıl vereceğiz dediler vermediler. Para yatır verelim dediler paramı aldılar yine vermediler. Bu nasıl iş anlamadım. Köyüm de ben de mağdurum. İllaki kaçak yollardan mı işimizi yapalım” dedi.
 
Kaynak : Sonnokta 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel