Ne olduğunu tahmin edemezsin

Trabzon'da 35 yaşındaki Davut Özkarabekir, işletttiği kapalı otoparkın altında yer alan 9 metrekarelik su dolu bölümde 16 yıldır balık besliyor.Ayasofya Caddesi’nde bulunan Fatih Kapalı Otoparkı’nda, derinliği 2 metreye ulaşan 9 metrekarelik su dolu kapal

Ne olduğunu tahmin edemezsin

Trabzon'da 35 yaşındaki Davut Özkarabekir, işletttiği kapalı otoparkın altında yer alan 9 metrekarelik su dolu bölümde 16 yıldır balık besliyor.

Ayasofya Caddesi’nde bulunan Fatih Kapalı Otoparkı’nda, derinliği 2 metreye ulaşan 9 metrekarelik su dolu kapalı alanda 15 sazan ve çok sayıda alabalık yaşıyor.

1989 yılında yapılan binanın zemininde çevreden gelen suyu biriktirmek için çevresi betonla kaplı bir alan oluşturulduğunu anlatan otopark işletmecisi Davut Özkarabekir, 400.20111205205527.jpg

"16 yıldır burada balık besliyorum. Kapalı alanda balık yetişip yetişmeyeceğini denemek için alabalık yavrularını suya bırakmıştım. Aradan geçen sürede bu iş benim hobim haline geldi" dedi.

Balıkları beslerken sorun yaşamadığını belirten Özkarabekir, "Havuzda 15 yıllık bir aynalı sazan balığı da var. Çok sayıda irili ufaklı sazan ve alabalık yaşıyor. Balıkları besleme konusunda sıkıntı çekmiyoruz.

Kapağı açıp yem atıyorum. Ayrıca havuzun altının engebeli olması balıkların daha da rahat yaşamalarını sağlıyor. Balıkları ticari bir amaç için değil, zevk için besliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler