Nazlıbahçe Projesi ne zaman başlayacak?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TOKİ ile birlikte yürüttükleri Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’ne kazmanın 2014 yılı sonunda vurulacağını söyledi.Hızırbey Mahallesi’nde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile esnaf ziyaret

Nazlıbahçe Projesi ne zaman başlayacak?

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu TOKİ ile birlikte yürüttükleri Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’ne kazmanın 2014 yılı sonunda vurulacağını söyledi.
Hızırbey Mahallesi’nde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş ile esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu, mahallelinin, ‘Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde vatandaşlar ile görüşmelere ve yıkımlara ne zaman başlanacak’ sorusu ile karşılaştı. Başkan Gümrükçüoğlu, “Çömlekçi’de birinci, ikinci, üçüncü adımda yapılanı Narlıbahçe’de de yapıyoruz. Yani imar planı düzenlemesi, bina ölçümleri, bina değerlenmeleri, avan projesi çalışmalarını sürdürüyoruz. Burasının şehrin çok nezih bir bölgesi olmasını istiyoruz. Dolayısıyla bu adımları aşağı yukarı 6 ila 8’er ay sürecek bu adımları teker teker yapmakta ve çalışmaktayız. Zaman bildirmek gerekirse 2014 yılında sonu, bu üç ay yukarı, üç ay aşağı olabilir vatandaşlarla görüşmelere başlayacağız. İsteyen vatandaş gayrimenkulünün bedelini, isteyen daire, isteyen ise işyeri alabilecek. Anlaşmalar sonrası yola devam edeceğiz. Narlıbahçe Kentsel Dönüşümüne kazma 2014 yılının sonunda vurulacak” diye konuştu.
Trabzon Belediyesi hizmet binası ile Valilik ve itfaiye kavşağı arasında 222 bin metre kare alanda uygulanacak Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 380 bina yıkılarak kentsel dönüşüme tabi tutulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler