NATO askerleri Trabzon sokaklarında eğitim yapıyor

Sabah ve akşam sporlarını yapmak için otelden çıkan Alman askerleri kamuflajlarını çıkararak spor elbiseleriyle Trabzon Kahramanmaraş Caddesi’de askeri kondisyon tutuyorlar.  Haber : Şükrü ÜçüncüAfganistan’a lojistik sevkiyat yapmak üzere Trabzon’a gelen

NATO askerleri Trabzon sokaklarında eğitim yapıyor

Sabah ve akşam sporlarını yapmak için otelden çıkan Alman askerleri kamuflajlarını çıkararak spor elbiseleriyle Trabzon Kahramanmaraş Caddesi’de askeri kondisyon tutuyorlar.  

Haber : Şükrü Üçüncü

Afganistan’a lojistik sevkiyat yapmak üzere Trabzon’a gelen NATO kuvvetleri bölgede iki yıl boyunca kalacaklar. Trabzon’da herhangi bir yerleşkeleri olmadığı nedeniyle Trabzon merkezde bulunun Zorlu Grand otelde bulunan NATO’nun Alman asıllı askerleri otel içindeki çalışmalarının bitmesinin ardından Akşam ve sabah sporlarını Trabzon şehrinin en işlek sokaklarında yapıyorlar.

Askeri Kondisyonlarını koşarak tutmaya çalışan NATO askerleri Trabzon’un en işlek caddesinde spor yapıyorlar. Kahramanmaraş Caddesinden başlayarak Sahil yolu güzergâhı takip eden Alman Askerleri Gazipaşa Caddesinden yukarı çıkarak tekrar kaldıkları otele geri geliyorlar.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel