Mustafa Kemalpaşa yöneticileri Borsa’da..

Bursa Mustafa Kemalpaşa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Günündi, Yönetim Kurulu Başkanı A.Murat Düvenci ve Meclis Üyeleri Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yöneticilerle görüş alışverişinde bul

Mustafa Kemalpaşa yöneticileri Borsa’da..

Bursa Mustafa Kemalpaşa Ticaret Borsası Meclis Başkanı Necati Günündi, Yönetim Kurulu Başkanı A.Murat Düvenci ve Meclis Üyeleri Trabzon Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu ve yöneticilerle görüş alışverişinde bulundu.

borsa-2.jpg1995 yılında kurulan bir borsa olduklarını belirten Düvenci, 5-6 kalem ürün üzerinde işlem yaptıklarını belirterek bunların başında da yaş sebze ve meyvenin geldiğini söyledi. Düvenci “Arkadaşlarla Karadeniz’e küçük bir gezi düzenlemek istedik. Hem bu güzellikleri yerinde görmek hem de sizlerle tanışmak için iyi bir fırsat oldu. Sizleri de Mustafa Kemalpaşa’ya bekleriz” diye konuştu.

Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Güngör Köleoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken borsada işlem gören ürünlerin yanı sıra fındıkta verim ve kaliteyi artırma projesi hakkında kısa bilgiler aktardı. Köleoğlu ayrıca Düvenci’ye Borsa Tarihi kitabı hediye etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler