Mustafa Cumur ölümünün 1.yılında anıldı

Samsun'da geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 22 ve 23. dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı. Düzköy ilçesi Çalköy beldesindeki mezarı başında dualarla anılan Mustafa Cumur için

Mustafa Cumur ölümünün 1.yılında anıldı

Samsun'da geçen yıl geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren 22 ve 23. dönem AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, ölümünün 1. yılında mezarı başında anıldı. 

Düzköy ilçesi Çalköy beldesindeki mezarı başında dualarla anılan Mustafa Cumur için yağmur altında düzenlenen etkinliğe Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumur’un yakınları ile sevenleri katıldı. Gümrükçüoğlu, Cumur’un çocukları ve eşine taziyede bulunurken, mezarı başında dua etti.
Kaza, Samsun'un Kavak-Havza arası Toptepe mevkiinde meydana gelmişti. Ankara'ya gitmekte olan Nuri Yüksel yönetimindeki 06 TS 444 plakalı araçta bulunan eski AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler