Mustafa Çalımbay nerede

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı İlçesinde yaşayan 41 yaşındaki Mustafa Çalımbay sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir haftadadır eve gelmeyen Mustafa’yı ailesi bulmak için çalmadık kapı kalmazken kendisine ait

Mustafa Çalımbay nerede

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Araklı İlçesinde yaşayan 41 yaşındaki Mustafa Çalımbay sabah saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bir haftadadır eve gelmeyen Mustafa’yı ailesi bulmak için çalmadık kapı kalmazken kendisine ait son fotoğrafı yakınları duvarlara asarak görenlerden yardım istiyor. Mustafa’nın  kardeşi Kemal Çalımbay, “ Evden çıktı gitti ve bir daha haber alamadık. Şuan kendisini ilçemizde jandarmada arıyor. Psikolojik sorunları vardı. Evli ve iki çocuğu bulunuyordu. Çocuğunu okula getirmek için gitti okula bıraktı ve bir daha geri dönmedi. Görenlerden yardım istiyoruz.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel