Musa Bulut Araklı SGK binasını inceledi

SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut yeni yapılmakta olan Araklı Sosyal Güvenlik Merkezinin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.Bulut yapılacak binanın çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirterek, modern binalarda Sürmene, Köprübaşı, Arsin ilç

Musa Bulut Araklı SGK binasını inceledi

SGK Trabzon İl Müdürü Musa Bulut yeni yapılmakta olan Araklı Sosyal Güvenlik Merkezinin inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Bulut yapılacak binanın çok önemli bir ihtiyaca cevap vereceğini belirterek, modern binalarda Sürmene, Köprübaşı, Arsin ilçelerinde, işveren ve sigortalılara hizmet vermenin önemini vurguladı.

İl Müdürü Bulut, Trabzon’a yeni hizmet binaları kazandırmak için büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Trabzon Merkezde 14 bin metrekare üzerine kurulacak olan tüm birimleri içine alan Konsept il müdürlüğü binası ile Beşikdüzü ve Araklı’ya ait hizmet binası inşaatları bütün hızıyla devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel