Muhtara vatandaş dayağı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Merkez Mahallesinde muhtar vatandaş tarafından darp edildi. Edinilen bilgiye göre; Mahallede atık su giderinde olan sorunu çözme sırasında Muhtar E.A ile mahalle sakini K.K tartışmaya başladı.Bir s

Muhtara vatandaş dayağı

Haber61.Net – Haber Servisi - Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Merkez Mahallesinde muhtar vatandaş tarafından darp edildi. Edinilen bilgiye göre; Mahallede atık su giderinde olan sorunu çözme sırasında Muhtar E.A ile mahalle sakini K.K tartışmaya başladı.

Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bırakınca taraflar birbirlerini darp etti.  K.K, muhtar E.A’ya darp etmesinin ardından olay yerinden ayrıl. Kavganın nedenin ise atık su tesisatının yapılması sırasında sızan suyun K.K’nın evine sızmasından dolayı çıktığı öğrenildi.

İlçe Emniyet müdürlüğüne giden Muhtar E.A, kendisini darp den K.K’dan şikayetçi oldu. Karakola getirilen K.K, hakkında iddia edilen suçlamayı kabul etmedi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel