Müdür Yazıcı sporcularla görüştü

   Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin   Yazıcı, Trabzon'da 9-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda başarılı olan sporcuları ve antrenörleri İskender Oflu ve Mustafa Durm

Müdür Yazıcı sporcularla görüştü


   Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Cemalettin   Yazıcı, Trabzon'da 9-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen Türkiye Büyükler ve Gençler Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda başarılı olan sporcuları ve antrenörleri İskender Oflu ve Mustafa Durmuşoğlu'nu makamında kabul etti. 

     Sporculardan, Ankara'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonasında da başarı beklediklerini ifade eden Yazıcı, ''Biz müdürlük olarak sporcularımıza her türlü imkanı sağlıyoruz, her türlü fedakarlığı yapıyoruz. Sizlerin de bunun karşılığını, madalya alarak vereceğinize yürekten inanıyorum'' dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler