Müdür ilçe müdürlerini dinledi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Trabzon İl Müdürü Bektaş Erdoğan, 23 - 26 Ocak 2012 tarihlerinde yapılması programlanan İlçe Brifing toplantılarını Of İlçe Müdürlüğünde start vererek başlattı. 17 İlçe Müdürlüğünü 4 gruba ayırarak Of, Araklı, Beşikdüzü ve Ak

Müdür ilçe müdürlerini dinledi

İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Trabzon İl Müdürü Bektaş Erdoğan, 23 - 26 Ocak 2012 tarihlerinde yapılması programlanan İlçe Brifing toplantılarını Of İlçe Müdürlüğünde start vererek başlattı. 

17 İlçe Müdürlüğünü 4 gruba ayırarak Of, Araklı, Beşikdüzü ve Akçaabat'ta toplantıların yapılmasını programlayan Erdoğan, Bu toplantılara İl Müdür Yardımcıları Osman Nuri Baki ve Mustafa Mazlum ile Şube Müdürleri Sinan Aydın, Ali Kemal Yıldız, Edip Birşen, Yaşar Seyis, Süleyman Akpınar, Okan Barutcu, Süleyman Tuncer ile katıldı.

Erdoğan; Toplantıyı açarken İl Müdürü ve diğer yöneticiler olarak bizler konuşmaktan çok İlçe Müdürlüklerinin 2011 yılı çalışmaları, 2012 yılı hedefleri ile karşılaştıkları sorunlar ve çözüm önerilerini dinlemek istediğini söyledi.

İlçe Müdürleri sunumlarında, ilçelerinde 2011 yılı içerisinde çiftçilere yönelik yürüttükleri her türlü bilgilendirme toplantılarını, Çiftçi kursları, tarla günü, tarımsal ilaçlama, suni tohumlama, hayvan hastalıklarının tedavileri, kulak küpesi takma ve aşı çalışmaları, organik tarım, fındık ve meyve bahçelerinde budama ve gübreleme, tarla ziraatı, yem bitkileri gibi konulardaki aktivitelerini anlattılar.

Ayrıca İlçe Müdürleri çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunları ve bu sorunların çözümü için önerilerde bulundular.2012 yılı için hedeflerini ve bunu gerçekleştirmek için ihtiyaçlarını dile getirdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel