Muammer Demeli;"Ortahisar bizim"

 Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) MHP Trabzon İl Merkezi’ni yeni binasında ziyaret etti.  Başkan Emre Aksoy, Başkan Yardımcısı Cemil Genç ve yöneyim kurulu üyeleri Adem Kahraman, A. Aziz Baş ve Sezgin Üstün’den oluşan 5 kişilik h

Muammer Demeli;"Ortahisar bizim"

 

Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) MHP Trabzon İl Merkezi’ni yeni binasında ziyaret etti. 
 
Başkan Emre Aksoy, Başkan Yardımcısı Cemil Genç ve yöneyim kurulu üyeleri Adem Kahraman, A. Aziz Baş ve Sezgin Üstün’den oluşan 5 kişilik heyet ile MHP’yi ziyaret eden TSGİAD’ı MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli makamında ağırladı. Eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in ölümünün 16. yılında gerçekleşen ziyaretin ağırlıklı gündemini yapılmasına 1 yıldan az bir süre kalan yerel seçimler oldu. TSGİAD Başkanı Emre Aksoy’un Türkiye ve Trabzon’un zor bir süreçten geçtiğini dile getirdiği görüşmede son günlerde gündemden düşmeyen Akil İnsanlar ve barış süreci de konuşuldu. 
 
DEMELİ: ORTAHİSAR BİZİM
 
Ülkücülüğü ve milliyetçiliği tekelimize almıyoruz diyerek sözlerine başlayan MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, Ortahisar Belediyesi’nin seçimlerde kesinlikle MHP’nin olacağını iddia etti. Demeli: “Herkes ülkücüyüm ve milliyetçiyim diyebilir. Bunu herkesin demeye hakkı vardır ancak BDP’nin bu demeye hakkı yoktur. Bugün birleşme günüdür. Gerçekte MHP’li olan bir kişinin seçimlerde kullanacağı oyun başka bir partiye gitmesi halinde biz şehitlerimizin hakkını onlara helal etmeyeceğiz. Trabzon Merkezde 24,600 oyumuz var. Bu küçümsenmeyecek bir oy potansiyelidir. Akçaabat ile Merkez ilçenin oyları Büyükşehir Belediyesi’nin oylarının yarısına tekabül etmektedir. Bu iki yeri alan Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni de alır” dedi. 
 
KTÜ’DE Kİ OLAYLAR PROVOKASYON
 
Geçtiğimiz hafta Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde karşıt grup öğrencilerin arasında meydana gelen olaylarla ilgili fikri sorulan Demeli: “Trabzon’da ki üniversite olayları bilinçli yapılmaktadır.
 
BDP’nin gerçekleştirdiği Karadeniz gezilerinde Rize ilinin olmaması nedendir? Karadeniz gezilerinde başarılı olamayanlar bunu sabote etmek için ufak bir salon olayından dolayı provokasyon yapmaya çalıştılar. Fakat olayın Kayseri ve Mersin’de yaşananların aksine büyümesi engellenmiştir” şeklinde cevap verdi. Son günlerde gündemden düşmeyen Akil İnsanlar konusuna da değinen Demeli: “Akil İnsanlar bugün BDP’nin ve PKK’nın yapamadığını yapacak olan insanlardır.
 
Türkiye’nin önemli meselelerine Hülya Avşar, Lale Mansur, Orhan Gencebay gibi isimler ne gibi katkı yapabilir? Devletin siyaseti iyi bilenleri akil insan seçmesi gerekir. Ne mutlu Türküm! diyen her Türk vatandaşına açılım sürecinde çok büyük yükler düşüyor. Biz dikta ile yönetim yapmaya çalışan bir parti değiliz. Önerilere açığız. Bizden farklı olan ve bize katkı sağlayan bütün fikirlere açığız” diyerek açılım süreci ve akil insanlar ile ilgili görüşlerini beyan etti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel