Motor tutkunları Karadeniz'i turluyor

Kurulduğu günden bu güne kadar çok sayıda il ve ilçelere gezilerde bulunan motor tutkunlarının son adresi Samsun’un Ayvacık ilçesi oldu. Daha önce Çorum, Sinop, Amasya, Ünye, Salıpazarı ve birçok bölgelere motosikletlerle gezilerde bulunan Çarşamba Motosi

Motor tutkunları Karadeniz'i turluyor

Kurulduğu günden bu güne kadar çok sayıda il ve ilçelere gezilerde bulunan motor tutkunlarının son adresi Samsun’un Ayvacık ilçesi oldu. Daha önce Çorum, Sinop, Amasya, Ünye, Salıpazarı ve birçok bölgelere motosikletlerle gezilerde bulunan Çarşamba Motosikletçiler Grubu, görenleri hayran bırakıyor.

basliksiz-1.20140120095530.jpgSon yaptığı gezide Ayvacık ilçesinde doğa ortamını gezdiler. Geniş bir kalabalığa sahip olan motor tutkunları gezilerine devam ediyor. Grubun daha da çok genişlemesini isteyen motor tutkunu ve grup üyesi İsmail Uzunoğlu, “Grubumuz geçen sene Çarşamba ilçemizde gezilerine başladı. Biz bu grubun genişlemesini, daha fazla kitlelere ulaşmasını istiyoruz. Tüm motor severleri grubumuza davet ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel