Mobilyacı isyanı ‘BATIYORUZ’

 Trabzon’da geçen yıl 25, bu yıl ise 4 ayda 8 mobilyacı kepenk kapattı. Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Besim Kahveci böyle isyan etti: “5 yıldır sesimizi duyan yok” RAPORA YANIT YOK Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, 5 yılı aşkın süredi

Mobilyacı isyanı ‘BATIYORUZ’

 

Trabzon’da geçen yıl 25, bu yıl ise 4 ayda 8 mobilyacı kepenk kapattı. Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Besim Kahveci böyle isyan etti: “5 yıldır sesimizi duyan yok”
 
RAPORA YANIT YOK
 
Trabzon Marangozlar ve Mobilyacılar Odası, 5 yılı aşkın süredir Trabzon’u didik didik edip, 40-50 mobilya esnafının bir arada olacağı bir mobilyacılar satış sitesi kurmak için yer aradı. Buldukları yerlerle ilgili bir rapor hazırlayıp, Belediye ve Valilik’e bildirdi, “Bu satış sitesi hem esnafı kurtaracak, hem de Trabzon’u bölgenin mobilya merkezi yapacak” dendi.
 
UMUT BAYRAKTAR!
 
Besim Kahveci, 5 yıldır hazırlanan raporlara yanıt gelmediğini belirterek, “Sanırız projenin ciddiyetini yeterince anlatamadık. Valilik ve Belediyenin desteğiyle bu siteyi kurabilirsek, şehir kazanacak. Halbuki burada çok kaliteli üretim var. Sitemiz olsa değil bölge Gürcistan’a bile satış yaparız.Yeni bir rapor hazırlayıp bakanımız Erdoğan Bayraktar’a sunacağız” dedi.
 
Besim Kahveci, ilk olarak talep ettikleri FKB’nin yerini kaçırdıklarını kaydederek, “Sahilde TTSO’nun karşısındaki belediyenin atıl yeri, Çimento fabrikasının yanındaki atıl tır garajı, havaalanı pist sonundaki Özel İdare’nin yerini önerdik sonuç alamadık” diyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel