MMT'den Haber61.net'e ziyaret

Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği'nden Haber61.net'e ziyaret. Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Mustafa Aygün, Başkan Yardımcıları Cemil Yıldırım ve Turan Durmuş, Sayman Talip Ağaoğlu, Dernek Sekreteri Fikret Arslantürk, Kurucu ü

MMT'den Haber61.net'e ziyaret

Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği'nden Haber61.net'e ziyaret.

 
Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Mustafa Aygün, Başkan Yardımcıları Cemil Yıldırım ve Turan Durmuş, Sayman Talip Ağaoğlu, Dernek Sekreteri Fikret Arslantürk, Kurucu üye Ahmet Karadayı Haber61.net'i ziyaret etti.
 
Haber61.net'in Kurucusu Tanju Akıncıoğlu ve Genel Koordinatör Orhan Çavuşoğlu'ndan Haber61.net ve çalışanları hakkında bilgi edindiler.
 
Mühendis Mimar ve Teknik Elemanlar Derneği Başkanı Mustafa Aygün ziyarette yaptığı konuşmada, "Derneği geçen yıl kurduklarını belirterek hiç bir maddi menfeat düşünmeden bu derneği kurduk. Amacımız Trabzon'un sorunlarını çözebilmek. Bizimde toplumsal barışta bir katkımız bulunsun diye arkadaşlarla bu derneği kurduk." şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel