MMO muhteşem binasında

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.  Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi faaliyetlerine 1966 yılında Sn. Orhan KARAKULLUKÇU’ nun bölge temsilcisi olarak atanmasıyla başladı. 1966 yılından buyana s

MMO muhteşem binasında

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi yeni hizmet binası törenle hizmete açıldı.

 

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi faaliyetlerine 1966 yılında Sn. Orhan KARAKULLUKÇU’ nun bölge temsilcisi olarak atanmasıyla başladı. 1966 yılından buyana sırası ile Sn. Fuat GÜNAY, Sn. Osman GÜRHAN, Sn. Ali Bülent GÜMÜŞTEKİN, Sn. İbrahim SAĞLAM, Sn. Erdal KESKİN, Sn. Haydar ÇORUHLU, Sn. Ferzan OYMAN, Sn. Aydın BIYIKLIOĞLU, Sn. Gürcan BAYRAK, Sn. Ayhan SÜRMEN, Sn. Osman Gökhan BALİ  başkanlıklarıyla faaliyetlerini sürdüren Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi şu an görevde olan Sn. Şaban BÜLBÜL başkanlığındaki yönetim kurulu ile görevine devam etmektedir.

mmo_bina.jpg

 

MMO Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül’ün ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Trabzon valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan Vekili Necip Sevinç, İl Emniyet Müdürü Feridun Boz, MMO Genel Başkanı Ali Ekber Çakar, MMO Yönetim Kurulu Üyesi Baki ÇINAR, MMO Gaziantep Şube Başkanı Ali PERİ; MMO İzmir Şube Başkanı Mehmet ÖZSAKARYA, MMO Samsun Şube Başkanı Kadir GÜRKAN, MMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Üyesi Özkan ER, MMO Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman ALTAY , Erdoğan TURANSOY ve Mustafa YANARTAŞ, MMO Ankara Şube Saymanı Alaaddin EKSİN, Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyesi Özgür ÖKTEM, MMO Bursa Şube Sekreteri Ercüment ÇERVATOĞLU, MMO Konya Şube Müdürü Levent ŞAN, MMO Trabzon Şube Temsilcilik Başkanları  ve yönetim kurulları, ilçe belediye başkanları, sendika ve sivil toplum örgütlerlinin yönetim kurulları , kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, üyelerimiz ve davetliler katıldı.

 

Açılışta bir konuşma yapan Trabzon Valisi Recep Kızılcık, terör saldırılarını kınadı.

Vali Kızılcık, bu tür saldırıların Türkiye’yi asla yolundan döndüremeyeceğini belirtirken, Makine Mühendisleri Odası yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Vali Kızılcık’ın ardından söz alan Trabzon Belediye Başkan Vekili Necip Sevinç ise, Trabzon’a gelen mühendislerin kentte kalacakları bir misafirhanelerinin olmadığını belirterek bunun giderilmesi için belediye olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

mmo_bina_1.jpg

 

MMO Genel Başkanı Ali Ekber Çakar, yeni hizmet binasının kurumsallaşma açısından önemine değinirken, MMO Trabzon Şube Başkanı Şaban Bülbül’de, bugüne kadar zor alan yetersizliğinden dolayı zor şartlarda yürüttükleri çalışmalara yeni hizmet binasında devam edeceklerini belirterek, bu anlamda binanın çok büyük bir rahatlık sağladığını kaydetti.

 

Konuşmaların ardından MMO Trabzon Şubesi yeni hizmet binasının açılış kurdelası kesilerek hizmete açıldı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel