Minik Köpekten Korkan Kedi

Trabzon'da boyu kadar köpekten korkan bir kedi, çareyi 10 metre yüksekliğindeki telefon direğine tırmanmakta buldu. 8 saat boyunca direğin tepesinden inemeyen kedi, belediye çalışanları yanına çıkınca kendiliğinden indi.Of Cumapazar'da, yemyeşil ağaçların

Minik Köpekten Korkan Kedi

Trabzon'da boyu kadar köpekten korkan bir kedi, çareyi 10 metre yüksekliğindeki telefon direğine tırmanmakta buldu. 8 saat boyunca direğin tepesinden inemeyen kedi, belediye çalışanları yanına çıkınca kendiliğinden indi.

Of Cumapazar'da, yemyeşil ağaçların ortasında mahsur kalan kedicik, saatlerce gözünü üzerinden ayırmayıp havlayan küçük köpek yüzünden 'ağaç oldu'. Direğin dibinde bekleyen küçük köpek, vatandaşlar kedinin yardımına gelince gözden kayboldu. Ama Sarman yine de tedbiri elden bırakmayıp direkten inmedi. Vatandaşlar bunun üzerine belediyeye kediyi kurtarmaları için haber verdi. Direğin tepesine çıkmak üzere gelen işçileri görünce ürken Sarman, nihayet 8 saat sonra inmeye karar verdi. Sarman mısır tarlasına dalarak izini kaybettirdi.

Akşam

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel