Minibüs otobüse çarptı: 8 yaralı

Ulubey İlçesi'nden Ordu il merkezine seyir halinde olan Faruk Durmuşoğlu yönetimindeki 52 FY 741 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Ufuk Demircioğlu kullandığı 55 BU 888 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Ufuk Demircioğlu (28) ve Faruk Durmuş

Minibüs otobüse çarptı: 8 yaralı



Ulubey İlçesi'nden Ordu il merkezine seyir halinde olan Faruk Durmuşoğlu yönetimindeki 52 FY 741 plakalı minibüs ile karşı yönden gelen Ufuk Demircioğlu kullandığı 55 BU 888 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada sürücüler Ufuk Demircioğlu (28) ve Faruk Durmuşoğlu (29) ile her iki araçta bulunan Demet Yüksel (27), Samet Yüksel (23), Hatice Durmuşoğlu (49), Gülsüm Şener (76), Cihan Ekmen (31) ve Bülent Ekinci (40) hafif yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel