Mine Sağlam'ı arama çalışmaları...

Fındıklı ilçesi Sahil Mahallesi'nde oturan emekli memur Mine Sağlam, iki gün önce öğle saatlerinde deniz kenarındaki bahçesine gitti. Bu sırada Karadeniz'in dev dalgalarına kapıldığı belirtilen Mine Sağlam bir anda gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların

Mine Sağlam'ı arama çalışmaları...
Fındıklı ilçesi Sahil Mahallesi'nde oturan emekli memur Mine Sağlam, iki gün önce öğle saatlerinde deniz kenarındaki bahçesine gitti. Bu sırada Karadeniz'in dev dalgalarına kapıldığı belirtilen Mine Sağlam bir anda gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine AFAD, AKUT, Sahil Güvenlik ve polis ekipleri bölgede arama çalışması başlattı.
 
Fırtına nedeniyle dün güçlükle yürütülen arama çalışmaları bu sabah fırtınanın etkisini yitirmesi ile yeniden başladı. Ekipler kıyı boyunca dürbünlerle deniz yüzeyi ve kıyısını taradı. 
 
Trabzon Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı Dalgıç ekibi de, Arılı deresinin denizle birleştiği noktada dalış yaparak arama çalışması yaptı. Kıyıda toplanan vatandaşlar da çalışmaları izledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler