Minareden parasını istedi muradına erdi!

Rize'de, inşa ettiği minareye çıkarak köylülere seslenen ve Cami Yaptırma Derneği'nin 5 bin 250 lirasını ödemediğini söyleyerek alacağını isteyen Hasan Yazıcı'ya parası ödendi.Dernek yetkililerinin kendisini arayıp "Minareye çıkıp bizden özür dile, paranı

Minareden parasını istedi muradına erdi!

Rize'de, inşa ettiği minareye çıkarak köylülere seslenen ve Cami Yaptırma Derneği'nin 5 bin 250 lirasını ödemediğini söyleyerek alacağını isteyen Hasan Yazıcı'ya parası ödendi.

Dernek yetkililerinin kendisini arayıp "Minareye çıkıp bizden özür dile, paranı verelim" şartı koştuğunu anlatan Yazıcı, bunu tehdit olarak algıladığını ve tepki gösterdiğini belirterek, "Ben özür dileyecek bir suç işlemedim, emeğimin karşılığı olan paramı istedim. Karşı çıkınca paramızı gönderdiler" dedi


'YENİ İŞ TEKLİFLERİ ALDIM'

Yazıcı, basın sayesinde işinin çözüldüğünü ve yeni iş teklifleri aldığını anlattı. Yazıcı, "Bu olay medyada yer alınca Türkiye'nin dört bir tarafından hayırseverler aradı, 'paranızı biz ödeyelim' dediler. Teşekkür ederek tekliflerini kabul etmedim. Medyaya teşekkür ediyorum. Bu haberden sonra yeni iş teklifleri de aldım. Mersin'de iki minare yapacağım. Kıbrıs'tan arayan bir işadamı da minare yaptıracak" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel