Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Rize'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın vefat eden babası Şevket Yardımcı'nın cenaze törenine katıldı.Şevket Yardımcı için Rize Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, aile

Milli Savunma Bakanı Yılmaz, Rize'de

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı ile TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın vefat eden babası Şevket Yardımcı'nın cenaze törenine katıldı.

Şevket Yardımcı için Rize Sahil Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve Bakan Yılmaz'ın yanı sıra AK Parti Rize miletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, Trabzon Valisi Abdil Celal Öz, Rize Valisi Ersin Yazıcı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan, Şevket Yardımcı ve Hasan Yardımcı ilkokulları öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Yardımcı'nın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Gülbahar Mahallesi'ndeki evinin bahçesine defnedildi.

Cenaze töreninin ardından Bakan Yılmaz, Rize Valiliğini ziyaret ederek, burada Valilik hatıra defterini imzaladı. Vali Ersin Yazıcı, Bakan Yılmaz'a cam işlemeli vazo hediye etti.

Bakan Yılmaz, daha sonra Vali Yazıcı ile basına kapalı görüştü

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler