Milli dansçılar Trabzon'da

Türkiye şampiyonu, Milli dansçılarımız Erhan ve Seda Trabzon’da.Türkiye Latin ve Standart danslarında 2011-2012 Sezonu Türkiye Şampiyonasının son etap yarışmaları, 3 Haziran Pazar günü İstanbul’da yapılacak.Bu şampiyonayla ilgili olarak, İstanbul Dans Spo

Milli dansçılar Trabzon'da

Türkiye şampiyonu, Milli dansçılarımız Erhan ve Seda Trabzon’da.

Türkiye Latin ve Standart danslarında 2011-2012 Sezonu Türkiye Şampiyonasının son etap yarışmaları, 3 Haziran Pazar günü İstanbul’da yapılacak.

Bu şampiyonayla ilgili olarak, İstanbul Dans Sporu Kulübü 34’ün milli dansçıları Erhan Kuş ve Seda Arıgül, Trabzon Dans Sporları Kulübünün minik-yıldız kategorisindeki sporcularını bugün ve yarın özel çalıştırmak üzere, Trabzon’a geldiler.

 

450.20120519123657.jpg

 

1 No’lu Beşirli semtinde, Meltem Dilaver Atagün yönetimindeki Dans Spor Okulunun davetlisi olarak gelen ve Pazartesi İstanbul’a dönecek olan milli dansçılar, 3 Haziran’daki bu sezonun son etap Türkiye Şampiyonası için minik ve yıldız sporculara iki gün içerisinde Çaça, Rumba, Pasadople, Jay ve Samba’nın yanı sıra standart dans dersleri de verecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler