Milli boksörden Trabzonspor derneğine ziyaret

Milli boksör Sabriye Şengül, Gümüşhane Trabzonspor Sevenler Derneğini ziyaret etti.Akraba ziyareti için kente gelen Şengül, annesi Cemile Şengül ile Gümüşhane Trabzonspor Sevenler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Şengül, Dernek Başkanı Osman Şatır ve üye

Milli boksörden Trabzonspor derneğine ziyaret

Milli boksör Sabriye Şengül, Gümüşhane Trabzonspor Sevenler Derneğini ziyaret etti.

Akraba ziyareti için kente gelen Şengül, annesi Cemile Şengül ile Gümüşhane Trabzonspor Sevenler Derneğine ziyaret gerçekleştirdi. Şengül, Dernek Başkanı Osman Şatır ve üyelerle bir süre sohbet etti.

Küçük yaşta spora başladığını belirten Şengül, şunları söyledi:

"Okul takımlarında hentbol oynuyordum. Sürekli faullü oynadığım için antrenörüm 'sen bu sporu bırak boksa başla' deyince, ben de boksa başladım. 13-14 kez milli formayı giydim. Üç kez Türkiye ve uluslararası şampiyonluklarım var. 14 Haziran'da maç yapacağım. Türkiye'nin profesyonel ilk kadın boksörüyüm. Bu anlamda şimdiye kadar herhangi bir sorun yaşamadım."

Şengül, Trabzonspor taraftarı olduğunu da vurguladı.

Şatır ise  ziyareti dolayısıyla Şengül'e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel