Midibüs şarampole uçtu: 20 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Alman turistleri taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaklaşık 20 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Berlin Kenti'nden gece saatlerinde Uçakla ayrılan ve sabah saatlerinde Dalaman

Midibüs şarampole uçtu: 20 yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Alman turistleri taşıyan midibüsün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada yaklaşık 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Almanya'nın Berlin Kenti'nden gece saatlerinde Uçakla ayrılan ve sabah saatlerinde Dalaman Havaalanına inen Alman Turistler midibüsle Fethiye'ye gelirken kaza geçirdi.

Aralarında Türk vatandaşlarının da bulunduğu tur midibüsü Fethiye Katrancı Koyu yakınlarında yol yapım çalışmaları nedeniyle daralan yolda, bir anda direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada aralarında çok sayıda Türk vatandaşının da bulunduğu 20'ye yakın kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Fethiye'deki hastanelere kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel