"MHP'nin yükselişini gördüler,iftiraya sarıldılar"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, beraberinde MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, İl Başkanvekili Yusuf Bahadır, İl yöneticileri Oktay Kaplan, Abdurrahman Kınalı, Zekeriya Akgül, MHP Üst Kurul Delegeleri Şükrü Kuleyin ve İbrahim Türk ile birlikte M

"MHP'nin yükselişini gördüler,iftiraya sarıldılar"

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, beraberinde MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, İl Başkanvekili Yusuf Bahadır, İl yöneticileri Oktay Kaplan, Abdurrahman Kınalı, Zekeriya Akgül, MHP Üst Kurul Delegeleri Şükrü Kuleyin ve İbrahim Türk ile birlikte MHP Görele İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği mitinge katıldı.

MHP Giresun Milletvekili adaylarının da hazır bulunduğu mitingde, Görele Cumhuriyet Meydanı’nda coşkulu bir kalabalığa hitap eden Koray Aydın, “meydanların verdiği mesaj açıktır: AKP gidiyor, MHP geliyor.” Dedi.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, davet üzerine gittiği Görele’de İlçe Başkanı Salih Seferoğlu, MHP Giresun Milletvekili Adayları, il ve ilçe yöneticileri ve partililerce karşılandı. 

Görele halkının yoğun ilgisiyle karşılanan Koray Aydın, mitingde MHP Giresun Milletvekili Aday Adayları eski Belediye Başkanı İbrahim Önal, Avukat Ünzile Bozalioğlu Yüksel, Milletvekili Adayları Doktor Hasan Yılmaz ve Öğretim Görevlisi Ali Karadeniz’in yaptıkları konuşmaların ardından söz aldı ve izleyicileri coşturdu.

MHP’NİN YÜKSELİŞİNİ GÖRDÜLER, İFTİRAYA SARILDILAR

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP’nin miting düzenlediği her yerde tarihi kalabalıklar topladığına işaret ederek; “Trabzon tarihinin en kalabalık ve coşkulu mitingini yaptık. İstanbul, Erzurum, Elazığ, Malatya ve miting düzenlediği her ilde MHP meydanlara sığmıyor. Meydanların verdiği mesaj açıktır: AKP gidiyor, MHP geliyor. Tarafsızlığını yitirmiş Sayın Cumhurbaşkanı ve hükümet üyeleri de MHP’nin yükselişini fark ettiklerinden şimdi olmadık iftiralara sarılıyorlar. MHP’nin HDP ile işbirliği yapması geçmişte söz konusu olmamıştır, gelecekte de söz konusu olmayacaktır. Ancak AKP ile HDP ülkeyi bölünmeye götüren sürecin çözüm ortağıdırlar. Onların işbirliklerini bütün dünya biliyor ve görüyor” dedi.

Oslo pazarlıklarını, İmralı ve Kandil görüşmelerini AKP iktidarının başlattığını anlatan MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, Dolmabahçe’de bu yılın Şubat ayı sonunda AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, dönemin İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ile HDP Grup Başkanvekillerinin bulunduğu ve televizyonlardan yayınlanan toplantıda bölücü örgütün liderinin “10 emri”nin İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder tarafından okunduğunu, herkesin içini sızlatan bu görüntünün, tıpkı Habur Rezaleti gibi milletin hafızalarına kazındığını ifade etti.

ÇÖZÜM ORTAKLARININ YENİ NUMARASI, YENİ ANAYASA’DIR

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, HDP ile MHP’nin işbirliği yaptığı iftirasını ortaya atanların ya kafasını bir yerlere toslayıp hafızalarını ve akli melekelerini kaybettiklerini, ya da iktidarı kaybetme korkusuyla alçakça iftiralardan medet umduklarını söyledi.

Yeni Anaya ve Yeni Türkiye tartışmalarına da değinen Koray Aydın, “Yeni Türkiye, sözde çözüm sürecinin ortakları HDP ve AKP’nin yeni numarasıdır. Doğrudan özerklik ve federasyon diyemeyenler, bunu Yeni Anayasa’da başkanlık sistemiyle yapacaklar. Yeni Anayasa’da etnik kimlikleri kaldıracağız diyorlar. Mevcut Anayasa’da etnik bir kimlik tarifi yok, sadece Türk milleti kavramı var. Türklüğü Anayasa’dan çıkaranlar, bundan 10-15 yıl sonra bu ülkenin adının Türkiye olmasına ne gerek var derlerse ne yapacağız? Türk milleti bu gidişata dur demeli, hırsı aklının önünü geçen, hem kendilerine hem de ülkeye zarar verenlere 7 Haziran’da bir uyarı yapmalı, birliğin ve bütünlüğün teminatı MHP’ye destek vermelidir.” Şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler