MHP'de istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı’nda daha önce kesinleşen belediye başkan adayları ile istişare toplantısı yaptı.İl binasında gerçekleşen İstişare Toplantısı’na, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin

MHP'de istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanlığı’nda daha önce kesinleşen belediye başkan adayları ile istişare toplantısı yaptı.

İl binasında gerçekleşen İstişare Toplantısı’na, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, Büyükşehir belediye başkan adayı Hüseyin Örs, Ortahisar Belediye başkan adayı Osman Abanoz, ilçe başkanları ile ilçelerin belediye başkan adayları katıldı.
Toplantıda konuşan MHP Trabzon İl başkanı Muammer Demeli, “Trabzon’da adaylarını en erken belirleyen ve seçim çalışmalarına başlayan parti olduk. Bu da bizim seçime hazır olduğumuzun ve kazanma isteğimizin en büyük göstergesidir” dedi.

Halkın MHP’ye büyük bir teveccüh gösterdiğini, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerle birlikte, büyükşehir belediyesi, Ortahisar ve diğer tüm ilçelerde değişimin gerçekleşeceğini ifade eden Demeli, “Yerel seçimlere parti olarak yoğun bir şekilde hazırlandık. Bu süreç içerisinde hem ilde hem ilçelerde en iddialı adaylarla halkımızın karşısına çıktık. Genel merkezin Trabzon için yaptırdığı anket çalışması neticesinde Ortahisar ve Akçaabat’ta birinci partiyiz. Ayrıca 8 ilçede de ilk sırada yer alıyoruz. Bizim için olmazsa olmazımız Ortahisar ve Akçaabat belediyeleridir. Nüfus olarak en kalabalık yerler buralar.

Trabzon nüfusunun yüzde 50’si buralarda yaşıyor. Buraları alıp büyükşehirde en iddialı parti haline geleceğiz. İnanmış kadro ve teşkilat öncülüğünde tıpkı bir seferberlik anlayışı ile hareket ederek başarıya ulaşacağımızdan en ufak şüphe duymuyoruz“ dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler