MHP Trabzon'dan anlamlı ziyaret

MHP Trabzon İl Başkanlığı Şehitler, Gaziler ve Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Durum , Süper Lig’de mücadele  eden Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcularıyla bir araya geldi.Rize’de oynanan ve 2-2 beraberlikle

MHP Trabzon'dan anlamlı ziyaret

MHP Trabzon İl Başkanlığı Şehitler, Gaziler ve Engellilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali İhsan Durum , Süper Lig’de mücadele  eden Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü yöneticileri ve futbolcularıyla bir araya geldi.

Rize’de oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan futbol müsabakasına katılan ve Trabzon İşitme Engelliler  takımının yanında olan Durum, daha sonra kulüp yöneticileri ve futbolcularıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. 

Emekli eğitimci olan Durum : “ İlkokuldan liseye kadar işitme engelli çocuklarımız ile beraberiz. Eğitim hayatım boyunca ve sonrasında her zaman öğrencilerimin, evlatlarımın yanında olmaya gayret ettim ve bundan sonra da her daim yanlarında olacağım.  Rize’de yapılan futbol müsabakası şahsım için çok duygu dolu ve önemliydi. Rize’nin futbolcuları da , Trabzon’un futbolcuları da benim öğrencilerim. Müsabakanın sonucu ne olursa olsun kazanan taraf ben olacaktım. Nitekim de öyle oldu. Öğrencilerimin bana olan ilgileri her şeyin üstündedir. Uzun yıllar vermiş olduğumuz sevginin meyveleri bunlar. Sevgi eken, sevgi biçer. Bu bir siyaset değildir. Gönül işidir, özveridir.

Bundan sonra da hep bu evlatlarımızın yanında olacağız. Hepimiz Trabzonluyuz, Trabzonsporluyuz elbet. Ama unutulmamalıdır ki Trabzon İşitme Engelliler Spor Kulübü’de bizimdir.Bir çok kesimin haberi yoktur ama bu evlatlarımız futbolda da, çeşitli alanlarda da birçok başarıya imza atmaktadırlar. Gereken değeri verelim, destekleyelim. “ dedi.

Daha sonra sözü alan İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı Ömer Ayar : “ Ali İhsan Durum Bey’e ilgilerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Biz İşitme engelli kardeşlerimizle beraber İşitme Engelliler Süper Lig’inde mücadele ediyoruz, ve Trabzon’u temsil ediyoruz. Başarılı olmak için çabalıyoruz. İnşallah bu başarı Trabzon’un başarısı olacaktır.” Diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel